Poniemme nimien merkitykset

Eli tältä sivulta löytyy pieni infopakkaus,  tsiitä miten ja miksi nimet ovat poneillemme päätyneet. Suurin osa on hiukan... kröhömnn.. Puskista vedettyjä :'D

VH' You Can Do It "Done"
VH' Nimen alussa on tallimme kasvattajaliite. Loppu osa You Can Do It taisi olla alunperin Pamin väännös, joka olisi ollut suomeksi "Pystyt Siihen". Sen siis olisi pitänyt mennä keskeneräiselle Pamin tekemälle ruskealle ponitammalle, mutta Vimpula varasti nimen. Donen ompeleminen oli hiukan 'vaivalloista' ja jätimme sen pariin otteeseen tauolle, joten "Sinä Pystyt Siihen" sopii hyvin. Done lempinimi oli Pamin idea Do sanasta.

Puksulan Histamiini
Puksula on myöskin tallimme kasvattajaliite. Histamiini nimi siis tuli harmaasta kirjapäähenkilöstä, Histamiinistä, joka seikkailee "Histamiini"-kirjasarjassa. Hössö lempinimi on siitä väännetty Hösöttimeen kulkeutuva lempinimi.

V' Köpötiköp
Nimelle ei ole tarkkaa alkuperää, se vain tuli jostain ratsastuskerrasta, jolloin Oona imitoi laiskaa pulleroponia ja hoki "Köpötiköp". Köppis on siitä sitten väännetty.

-jatkuu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Täällä jokaisella on vapaa mahdollisuus kysyä ja kommentoida mielipidetään, jokaisella on siis siihen vapaus. Otattehan kumminkin huomioon, että piristäisi kovasti jos kommenttisi on asiallinen. Kritiikkiäkin saa tietysti myös antaa!